سنگ شکن چکشی
سنگ شکن چکشی
سنگ شکن چکشی به دلیل راندمان و سرعت عمل بالا در خردایش سنگها در ابتدای خط تولید بسیار مورد استفاده هستند و به همین منظور در معادن، سیمان سازی ساخت و ساز و مواد نسوز متالوژی و شیمی برای ساخت موزاییک ها و سرباره خرد و سنگ آهک و سنگ گچ مورد استفاده قرار می گیرد.
سنگ شکن چکشی برای کار کردن نیاز به نیرو دارد که نیروی لازم جهت کارکردن سنگ شکن چکشی از الکتروموتور که قسمت شاسی آن قرار دارد تامین می شود. در سنگ شکن چکشی الکتروموتور مستقیما به قسمت پولی متصل شده و چکش پاکر که برای خرد کردن بکار میرود در روی آن قرار گرفته است. برروی دستگاه سنگ شکن چکشی ۲۰ تا ۶۰ عدد چکش با زاویه و فاصله تنظیم شده نصب شده است (تعداد به کارایی و بزرگی دستگاه بستگی دارد) وقتی سنگ ها وارد دستگاه سنگ شکن چکشی شده با قدرت به سندانی که در بالای سنگ شکن چکشی قرار دارد برخورد می کند و با چرخش دوباره با سنگ برخورد میکنند و تا وقتی این عمل ادامه پیدا می کند تا به سایز کوچکتر تبدیل شوند.
در تمامی دستگاه های سنگ شکن چکشی به خاطر اینکه مدت زمان بیشتری کارآیی داشته باشد و عمر بدنه بیشتر باشد مواد استفاده در ساختار دستگاه سنگ شکن چکشی ضدسایشی هستند و از جنس فولاد منگنزی و یا فولاد منگنزی مولیبدن دار هستند.
اکثر قطعات یدکی سنگ شکن چکشی که استهلاک بالایی دارند به نامهای روتور، چکش، سندان می باشند که این قطعات از همان جنس بدنه ساخته شده است هرچه قدر چکش ها و فک مقاوم تر باشند تولید مواد بیشتر می باشد.
مهمترین نکات موجود در این دستگاه سنگشکن چکشی سایز و تناژ آن ، سرعت چرخش شتافت و بدنه و پیکربندی چکش و چیدمان تسمه است. سنگشکن چکشی در دو نوع مختلف با یک محور چرخان و یا با دو محور چرخان در بازار موجود است.
خشاب چکش ،چکش ،شفت وروتور ،سندان، بلبرینگ، خشاب سندان، فنر چکش، پیچ و مهره، روپوش روتور،زیربغل بند ،ضربه گیر، بغل بندها.
خرد کردن بیشتر، حجم بالا ،ذرات یکنواخت تر ،هزینه کمتر از سنگ شکن های دیگر ،ساختار ساده کاربری راحت ،مدیریت و نگهداری آسان و تعویض قطعات در محل نصب را میتوان جزو مزیتهای سنگ شکن چکشی برشمرد.